Fifth Element

Fifth Element tekee digitaalisia työkaluja liikkuvaan työhön. Meiltä löytyvät ratkaisut puunkuljetuksen, metsänhoidon ja –parannuksen ja korjuun lisäksi myös varastonhallintaan ja kunnossapidon työnohjaukseen. Fifth Elementin erityisosaamista ovat mobiliteetti, paikkatieto ja integraatiot eri taustajärjestelmiin.

Fifth Element on osa kansainvälistä Trimble-konsernia ja kuuluu sen Forestry-divisioonaan.

Trimble Forestry

Trimble Forestryn Connected Forest -tuoteperhe kattaa maa- ja metsäomaisuuden hallinnan ja puunhankinnan ratkaisut. Asiakkainamme on maailman suurimpia metsäalan yrityksiä, metsänomistajia ja puuta jalostavaa teollisuutta. Palvelujamme käyttävät myös pienet ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon organisaatiot, joiden toimintaan kuuluvat maaperän, vesistöjen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu.

Trimble Forestryn ratkaisut mahdollistavat paremman päätöksenteon kaikissa toimitusketjun vaiheissa metsästä tuotantolaitokselle ja maanhankinnasta puun ja metsäenergian toimituksiin. Ratkaisuissamme yhdistämme toimialakohtaiset ohjelmistot viimeisintä teknologiaa edustaviin laitteisiin. Trimble Forestryn ratkaisujen avulla organisaatio voi analysoida toimintavaihtoehtoja ja allokoida resursseja optimaalisesti, seurata toimintaa ja tarjota johdolle ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Lisätietoja löydät Trimble Forestryn verkkosivuilta: www.trimble.com/forestry

Trimble

Trimble on johtava, usealla alalla toimiva yhdysvaltalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen paikkatietoon pohjautuvia tuottavuutta, tehokkuutta ja kannattavuutta lisääviä ratkaisuja. Trimblen ratkaisuissa paikannusteknologiat yhdistyvät langattomiin laitteisiin, sovelluksiin ja palveluihin mahdollistaen tiedon keräämisen, hallinnan ja analysoinnin nopeammin ja tehokkaammin. Trimblen osake on listattu teknologiapörssi NASDAQissa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja löydät Trimblen verkkosivuilta: www.trimble.com

Hei!
Muutumme pian Trimbleksi.

Toimimme nykyään osana Trimble-konsernia
ja myös ilmeemme yhtenäistyy pian.

Ok, jatka vanhoille sivuille

Trimble