LogForce™

LogForce™  on metsätoimialan kuljetuksiin tarkoitettu ohjelmistopalvelu, joka tehostaa sekä kuljetusyrityksen että metsäyhtiön liiketoimintaa. LogForce™ -ohjelmistopalvelu kattaa kuljetusyrityksen tarvitsemat kuljetusten suunnittelu- ja ajoneuvo-ohjelmistot. LogForce-palvelun perustaja-asiakkaat ovat Stora Enso ja Metsä Group. Mukaantulostaan ovat sopineet myös Metsähallitus, Koskitukki ja Harvestia.

Tutustu tarkemmin: www.logforce.fi

Kysy lisää!

Pekka Valtonen, p. 050 598 7172, pekka.valtonen@trimble.com

LogForce

WoodForce™

WoodForce™ on korjuu- ja metsäpalveluyrittäjille suunnittelu- ja ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa yrittäjälle toiminnan moniasiakkuudessa ja tuottavuuden parantamisen.  Kokonaisuus sisältää puunkorjuun, metsäenergian korjuun, metsänhoidon ja metsänparannuksen suunnittelu- ja ajoneuvo-ohjelmistot yrittäjälle sekä liitynnät metsäorganisaatioiden järjestelmiin. WoodForce™-palvelun perustaja-asiakkaat ovat Metsä Group, Metsähallitus ja Stora Enso.

Tutustu tarkemmin www.woodforce.fi

Kysy lisää!

Jaakko Vuolasto, p. 040 304 0317, jaakko.vuolasto@trimble.com

Ratkaisut metsäteollisuudelle.

TransForce™

TransForce™ on maantiekuljetusten seurantaan tarkoitettu ohjelmistopalvelu, jonka avulla toimitusten vaiheista saadaan tarkkaa tietoa toiminnanohjaukseen. TransForce –ohjelmistopalvelua voidaan käyttää sekä omissa kuljetuksissa että sopimuskumppanien hoitamissa kuljetuksissa. TransForce™-palvelu kattaa selainkäyttöisen sovelluksen kuljetusten kiinnittämiseen ajoneuvoille ja ajoneuvon ohjelmiston.

Kysy lisää!

Timo Mulju, p. 040 774 3591, timo.mulju@trimble.com

TransForce™ is a software service intended for monitoring road transportation. FIN

MaintForce

Teollisuuden kunnossapitoratkaisumme MaintForce on SAP-integroitu mobiilisovellus kunnossapitohenkilöstölle. Ratkaisumme avulla ongelmien ja ylläpitopyyntöjen raportointi ja käsittely onnistuu myös kentällä ja dokumentoinnissa voi hyödyntää päätelaitteen valokuvausmahdollisuutta. MaintForce on helppo ottaa käyttöön haluttuun päätelaitteeseen, esimerkiksi puhelimeen. MaintForcessa on online-integraatio SAP Plant Maintenance –moduuliin, mutta sen käyttö ei vaadi SAP-osaamista

Kysy lisää!

Satu Penttinen, p. 040 556 4730, satu.penttinen@trimble.com


Solax Mobile kunnossapitoon

Solax Mobile for Maintenance on Solax-toiminnanohjausjärjestelmän mobiiliratkaisu, joka palvelee kentällä työskenteleviä kunnossapidon ja huollon ammattilaisia. Mobiiliratkaisumme on helppokäyttöinen ja toimii älypuhelimella tai tabletilla, myös ilman verkkoyhteyttä.

Mobiilikäyttöjärjestelmän toiminnallisuuksia ovat mm. töiden käsittely ja raportointi, uusien työtilausten luonti sekä tunti- ja kulukirjaukset. Solax Mobilen karttatoiminnallisuus mahdollistaa sujuvan navigoinnin työkohteesta toiseen.

Solax Mobilen käyttäjiä ovat mm. Raha-automaattiyhdistys, Gasum Oy, Espoon kaupunki ja EPV Energia Oy.

Kysy lisää!

Satu Penttinen, p. 040 556 4730, satu.penttinen@trimble.com


Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut on osaamisemme ytimessä. Tarjoamme yritysten käyttöön myös valtakunnallisia paikkatietoaineistoja, jotka olemme optimoineet erityisesti työnohjauksen käyttöön. Käytämme tuotteissamme ainoastaan tarkinta mahdollista lähdeaineistoa, silti hintamme ovat edullisia ja hinnoittelu selkeää.

Meiltä saat esimerkiksi

  • osoite- tai maastokartan lähestymiskarttoineen
  • osoitekartan ja ilmankuvan yhdistelmän.

Paikkatietoaineistot ovat saatavilla sekä suorakäyttöpalveluina että aineistotoimituksena.

Kysy lisää!

Timo Mulju, p. 040 774 3591, timo.mulju@trimble.com


Hei!
Muutumme pian Trimbleksi.

Toimimme nykyään osana Trimble-konsernia
ja myös ilmeemme yhtenäistyy pian.

Ok, jatka vanhoille sivuille

Trimble